Handelsgala, årets influencer och tyllkjolar

Igår var jag på Handelsgalan i Umeå, där pris delades ut till bland annat årets butik och årets ledare. Egentligen skulle både jag och Kristina var där, men Kristina var iväg på en annan handelsgala i Vilhelmina är hon var nominerad OCH VANN som årets influencer! Hurra! 

Vi hade båda på oss varsin tyllkjol som Kristina sytt, och som vi sinom kort kommer att sälja som en egen kollektion via Studio Sisters in Law. Kristina hade en vit och jag hade en asfalts-grå. Till min gråa kjol hade jag en glittrig grå långärmad topp som jag köpte på Monki.

Och, I know, en selfie i badrummet är kanske inte det mest glamourösa. Men det här är den enda bilden på mig från kvällen tyvärr. 

tyllkjol+sömmerska+umeå.JPG

Jag längtar tills jag har en anledning till att ha på mig tyllkjolen igen. Kände mig så fin!