Detta händer i veckan

Det är mycket som händer just nu och det är en spännande tid framöver. Den 6 december lanseras bröllopsboken Gift - Skapa ditt unika bröllop och det ska bli himla spännande! Jag har ännu inte fått hålla boken i min hand, men snart är den här och vi ser fram emot releasefesten då alla modeller och iblandade samlas tillsammans med familj och vänner för att fira. 

SÅ HÄR SER MIN VECKA UT PÅ ETT UNGEFÄR

- Idag sysslar jag med administrativa saker, möten över Skype samt att förbereda och planera framtida blogginlägg med bröllopsinspiration.

- Imorgon ska jag och Kristina besöka en modist utanför Umeå, som ska visa upp sin hattstudio. Att ha hatt till bröllop tycker jag är riktigt coolt, speciellt ihop med den bohemiska stilen. Det ska bli spännande att spana in hennes ateljé! På kvällen blir det nätverksträff och mingel med andra entreprenörer, vilket alltid är inspirerande på ett eller annat sätt.

- På onsdag står jag i bröllopsbutiken hela dagen och kommer att fortsätta att förbereda och planera framtida blogginlägg.

- På torsdag blir det förhoppningsvis en bloggdag hela dagen lång. Mest troligt ska jag också på bio med en vän på kvällen, och skärma av omvärlden för en stund + äta kopiösa mängder med popkorn.

- På fredag är det butiksdag och fredagsmys tillsammans med Kristina. Bästa dagen på veckan! 

zanna+metzer+blogg.jpeg