Hållbar brudkjol av gamla textilier

Fredagar är de bästa dagarna i bröllopsbutiken tycker jag, för då är både jag och Kristina här och kan ha lite fredags-feeling tillsammans. Innan öppning passade jag på att prova en av Kristinas skapelse - som också finns med i bröllopsboken Gift - Skapa ditt unika bröllop. 

Den rosa kjolen, samt underkjolen som ni skymtar i spets, är sydda av gamla gardiner från Myrorna. Vi älskar att gå till second hand-butiker och se hur vi kan förvandla gamla textilier till bröllopskläder, något vi också visar exempel på i några kapitel i boken. Det blir hållbart rent miljömässigt och samtidigt schysst mot plånboken. 

Zanna+Metzer+Bröllop+Umeå.jpeg

Har du äldre textilier som du vill använda på ett eller annat sätt till ditt bröllop? Vi kan sy om det mesta, allt från flugor till klänningar! Skriv till info@sistersinlaw.se om du är nyfiken på mer information om detta.

Ha en riktigt härlig fredag!